Bruce King & Max Söderpalm ger dig årets Höstkickoff!

Vill du sätta full fart på dig själv och hela säljkåren direkt efter sommaren? Då får du bästa chansen! Bruce King är Englands bästa säljtränare, Max Söderpalm är Sveriges bästa. Båda har skrivit bästsäljande böcker som hjälpt mer än 100 000 säljare att öka försäljningen. Den 1 september på Nalen i Stockholm hjälper dom DIG!

I 2 år har Bruce & Max fokuserat på att hitta exakt vad som krävs för att lyckas inom försäljning. Tillsammans skriver dom just nu den slutgiltiga boken som skiljer stjärnsäljare från medelsäljare. Titeln är inte avslöjad ännu. Däremot vet vi att den 1 september på Nalen kickar Bruce & Max igång din höstförsäljning med ett helt nytt koncept.

Det blir en heldag full med nya kunskaper, positiv energi och många skratt för dig som verkligen vill lyckas i höst. Den perfekta höstkickoffen för hela säljkåren.

Vissa delar föreläser Bruce & Max var för sig och för första gången gör dom en del av programmet tillsammans. Det kommer att slå många rätta gnistor under kvällen.

 

För den som vill ha det kompletta kickoffpaketet fortsätter vi efter kickoffen med middag, mingel och barhäng på Nalen under trevliga former. Med trevliga överraskningar under kvällen.

Det finns endast 400 platser för dagpasset och 100 till kvällspasset. 25 % av platserna är redan uppbokade.

Mer info och bokning av plats HÄR

Share

Kommentera