Välkommen till Soderpalm Publishing

Välkommen till Soderpalm Publishing, förlaget där du hittar böcker om hur du lär dig mer om försäljning, personlig utveckling och ledarskap. För din personliga framgång. VD är Sveriges bästa coach inom försäljning, Max Söderpalm.

 

Tänk rätt Bli Framgångsrik –
på 10 minuter per dag

 

Om det fanns en checklista med 13 punkter som garanterat leder dig till framgång? Skulle du vilja ha den då? Här får du goda nyheter! Den finns. Och nu ska du få den förklarad för dig.

Vi är stolta att berätta att vi ger ut världens mest lästa och älskade bok om att vinna framgång, bli rik och att nå sina mål. Tänk rätt Bli framgångsrik har lästs av mer än 60 miljoner läsare.

Här ges den ut i en ny upplaga, anpassad så att du ska kunna följa Napoleon Hills råd på bara 10 minuter per dag. Lättläst och lätt att följa.

 

Beställ till dig själv eller någon du vill hjälpa HÄR

Nätverka dig till framgång

 

Vill du att ditt nätverk ska växa? Visst vore det skönt att få fler och fler kontakter, följare och kunder på det mest inspirerande sättet som finns? Genom att nätverka och slippa dom iskalla samtalen.

Det kan göra dig självförsörjande på affärskontakter, som gör att du alltid har varma kunder att bearbeta.

Max Söderpalm och Nina Jansdotter, båda influensers och nätverkare ger i den här boken avgörande tips för hur du ska bli en toppnätverkare, både i verkliga livet och genom sociala medier.

Boken är full med konkreta tips och blir din arbetsbok

Nätverka dig till framgång släpps den 26 september.

Beställ med 50 kr rabatt HÄR

 

LEVLA UPP! Så tar du livet till nästa nivå

 

Det här är en bok som kommer att skaka om dig. När du får möta en ung mans förtvivlade kamp för att komma in i samhället. För att bli älskad och hitta ett hederligt liv.

I boken möter du Tobias Valdebenitos berättelse om ensamhet, våldsbrott och hat. Du får också hans väg tillbaka till livet. Hur han gör för att Levla upp och bli en bättre upplaga av sig själv.

Boken är skriven till alla som behöver Levla upp sig själva, för att skapa ett eget lyckligt liv.

Läs den och ge den till alla som behöver den för att nå nästa nivå, i det enda spelet som egentligen är viktigt. Du vet det där spelet som lite slarvigt brukar kallas för Livet.

Beställ boken här

AI och Försäljning, hela Sverige pratar om detta

 

Du kan inte ha undgått debatten om AI och hur det kommer förändra arbetslivet framöver. Alltifrån mardrömsscenarion till halleluja.

Max Söderpalm har skrivit en av de första böckerna om AI och Försäljning, där du får en nyanserad och bra bild på hur AI kommer påverka säljjobbet.

En VD sa så här efter att ha läst boken:

Få böcker har fått min energi att pulsera som denna bok.

Beställ boken här

Lyssna på ett poddavsnitt om AI och Försäljning här

Boka Max för en föreläsning, workshop eller säljträning

 

Är ni oroliga för lågkonjunkturen? Behöver säljkåren eller hela företaget ny inspiration? Vill ni ta vara på möjligheterna som finns just nu?

Nu kan ni boka Max Söderpalm och hans nya inspirationsföreläsning
Det är i backarna man rycker 2023.

Max är Sveriges mest erfarne säljcoach och hjälper er på det sätt ni vill.
Antingen med en föreläsning, workshop eller säljträning.

Följ länken och för mer information.

LYSSNA HÄR

 

 

JA! Podden som gör dig glad

 

Nu kan du lyssna på intervjuer med alla författarna till JA-boken i Podden som gör dig glad. Max Söderpalm intervjuar var och en i en riktigt inspirerande podd, som varje gång ger många konkreta råd.

Följ länken och lyssna. Prenumerera gärna, givetvis utan kostnad, så missar du inget avsnitt.

Det kommer nya avsnitt en gång i veckan.

LYSSNA HÄR

 

 

 

 

 

 

 

JA! Boken som gör dig glad

Den 1 november gav vi ut JA! Boken som gör dig glad. Det är en inspirerande bok där vi som motvikt till alla konstigheter i världen bad tolv fantastiska inspiratörer, författare och entreprenörer ge sin syn på vad som gör människor glada.

Dessutom får du konkreta tips för hur du kan göra själv. Om du låter dig inspireras av deras texter har du alla möjligheter att skapa ännu mer glädje i ditt liv.

Författarna som har skrivit varsitt kapitel är: Magnus Helgesson, Bruce King, Nina Jansdotter, Lili Öst, Pelle Johansson, Henrik Pettersson, Karin Klerfelt, Stefan Sebö, Peter Jumrukovski, Joakim Wiedesheim, Tobias Valdebenito och Max Söderpalm.

Boken, som är 100 % positiv, är den perfekta julklappen. Lågt prissatt.

Vinsten skänks till forskningen för ALS.

Beställer du nu så får du ett numrerat exemplar ur vår första upplaga.

Här får du mer info och kan beställa

 

10 extra avslut i jubileums-ljudboken 30 sätt att göra affär

Vill du lära dig att be kunden köpa? Visste du att dom flesta säljarna knappt vågar detta? Skulle du vilja bli den som vänder kunden från nej till JA?

Max Söderpalm har läst in och just släppt ljudboksversionen av 30 sätt att göra affär. Jubileumsutgåvan med 40 olika sätt att be om ordern.

Boken som lästs och lyssnats av mer än 50 000 affärsmän och affärskvinnor. Den anses vara en klassiker inom svenska säljböcker

Nu kan du ladda ned och lyssna på den direkt, med 75 % rabatt. Följ länken så kan du få ned den till din mobil, platta eller dator för endast 39 kr (ord pris 145 kr)

Här får du mer info och laddar ned 30 sätt att göra affär

Vill du hellre läsa den? Beställ här

 

 

 

 

 

Våga sälja hälsa – ljudboken släppt

Tycker du att det är svårt att sälja? Knyter det sig i magen när du ska gå från att göra behandlingen eller träningspasset och föreslå fler produkter eller tjänster?

Max Söderpalm har läst in och just släppt ljudboksversionen av Våga sälja hälsa. Byt säljrädslan mot rådgivande försäljning.

Boken som lästs av mer än 15 000 inom häslobranschen.

Nu kan du ladda ned och lyssna på den direkt, med 75 % rabatt. Följ länken så kan du få ned den till din mobil, platta eller dator för endast 39 kr (ord pris 145 kr)

Här får du mer info och laddar ned Våga sälja hälsa

 

 

Superbjörnens samlade äventyr

Den perfekta lässtunden tillsammans med ett barn som du vill lära hur man blir en bra människa och bryr sig om sina kompisar, naturen och människor man möter.

Tryggve Superbjörn hjälper björnar och barn på alla planeter. Han löser kluriga problem, tänker positivt och lär sina unga läsare att allt är möjligt.

I Superbjörnens samlade äventyr hittar du alla tre böckerna om Superbjörnen. Tillsammans har dom lästs och älskats av mer än 30 000 barn.

Du får följa Tryggves äventyr både på jorden och i rymden, 17 fantastiska berättelser som lär ut världens viktigaste kunskaper.

Boken är en begränsad upplaga om 500 ex, det finns i skrivande stund bara 25 ex kvar

Här får du mer info och beställer Superbjörnens samlade äventyr

74 % av alla säljare suger

Det skriver Bruce King och Max Söderpalm i boken med samma namn. Och fokuserar på hur du INTE ska vara en av dom. Inspirerande läsning och konkreta råd som alla kan följa.

Mer än 10 000 har redan läst den. Nu är det din tur.

Du får enkla principer att börja följa direkt. Och några ”suckstories”, alltså berättelser om hur du INTE ska göra.

Inom 10 olika områden; t ex avslut, förhandling, bästa säljpresentationen och sociala medier.

Lyssna gärna på webinaret med Bruce och Max, där får du veta mer.

Här får du mer info och beställer 74 % av alla säljare suger

 

 

Programmera dig till framgång

Vi säger välkommen till Henrik Pettersson som debuterar som författare på Soderpalm Publishing med Programmera dig till framgång – Inte bara en bok.

Han visar hur Framgångstro, Energi och Målfokus leder till din framgång.

De flesta framgångsrika entreprenörerna, beskriver sina tankar på samma sätt: Det blir som du tänker dig.

Ett mantra som är bokens huvudbudskap, recept och riktlinje och som du med hjälp av metoder och tips och råd kan bli ägare till.

”Det här kommer bli min portabla mentala verktygslåda!”

Niklas Wikegård, fd hockeytränare, nu expertkommentator.

Här får du mer info och beställer Programmera dig för framgång

 

 

Psychoselling 2022

Var med när Bruce King och Max Söderpalm har ett inspirerande webinar som bygger på Bruce King´s bästsäljande bok Psychoselling:

Välkommen till Psychoselling 2022! Det här är till dig som vill bli framgångsrik och dubbla din försäljning på 8 veckor! Vill du det? Bruce King och Max Söderpalm, båda säljcoacher och bästsäljande författare har genom året turnerat tillsammans 6 gånger under namnet Masters of sales.

Nu är dom tillbaka igen, den här gången via en unik webinarserie där del 1 har temat Psychoselling 2022. Boken är en plan för hur du ska dubbla din försäljning på 8 veckor. Den funkar!

Psychoselling som Bruce skrev och Max läste och följde, gjorde dom båda till framgångsrika inom sitt område. En bok som nu har sålt i mer än 100 000 exemplar.

Du kommer att få konkreta principer som gör att du kan göra samma sak, alltså använda Psychoselling för att sälja mer, må bättre och få mer framgång.

Vi kan lova en inspirerande timme, där du dessutom få möjlighet att ställa dina egna frågor som Bruce och Max svarar på i realtid. Du får: – energi – inspiration – konkreta råd att använda direkt. – hjälp att komma ur din säkerhetszon

Det bästa av allt, webinaret är kostnadsfritt.

Här kan du höra hela webinaret i efterhand

 

 

 

 

 

 

 

Lili Öst – Bokpaket om Attraktionslagen

Är du intresserad av hur Attraktionslagen kan hjälpa dig att lyckas?

Läs Lili´s två böcker om detta. Just nu kan du beställa ett kraftigt rabatterat paket med både SÅ  KLART! hur du och attraktionslagen blir ettvinnande team och Jag blir vad jag tänker.

Här hittar du mer info om Bokpaketet

Vill du höra Max intervjua Lili i ett inspirerande webinar? Med massor av tips och hög energi får du en guidning i hur du kan lyckas.

Lyssna på inspelningen HÄR

 

 

 

Din framgång 2022 – Inspiration för dig som vill lyckas i vår

Häng med i Max Söderpalm´s inspirerande serie Din framgång 2022. Varje vecka hela våren släpps ett nytt avsnitt som video för dig som vill se och höra, som bloggbrev för dig som vill läsa.

Du får Max bästa framgångsråd förklarade på ett enkelt och konkret sätt så att du kan börja följa dom direkt.

Se Din framgång 2022 här

Läs Din framgång 2022 här

 

 

 

Från Biskopsgården till Stureplan, nya boken av Pelle Johansson

är företagsledare, investerare och delägare i många företag, både svenska och utländska. Pelle symboliserar uttrycket ”maskrosbarn” som visat att även den som inte har föräldrar med pengar, utbildning eller rätt kontaktnät kan vara framgångsrik med att leda stora och mindre organisationer. Både i Sverige och utomlands.

Nu har han skrivit boken ”Från Biskopsgården till Stureplan – 16 framgångstips för att leda dig själv och andra”. Den senaste utgåvan från Soderpalm Publishing.

Boken är den perfekta gåvan till alla som vill bryta sina mönster och starta vägen till sin egen framgång. Pelle skriver så att det blir lätt att ta till sig stegen du behöver ta för att först ta reda på och bestämma dig för vad du vill göra och sedan ge dig ut på din livs mest spännande resa.

Från ditt Biskopsgården till ditt Stureplan, exakt var det ligger bestämmer du själv.

Mer info och beställning HÄR

 

AI och Försäljning, ljudbok och ebok i Digitalpaketet

Vill du lyssna på nya boken AI och Försäljning? Max har talat in den själv och den släpps nu tillsammans med e-boken i AI och Försäljning, Digital Paketet. Direkt ned i din mobil, platta eller dator kan du få direkt tillgång till boken.

Du får dessutom 2 av Max tidigare böcker som bonus, i e-boksformat. Max s3 – Framgångsformeln som ökar försäljningen snabbt och 74 % av alla säljare suger – så här gör du för att inte bli en av dem.

Hela paketet får du till det superlåga specialpriset 299 kr (ord pris 834 kr).

Mer info och beställning HÄR

 

AI och Försäljning, nya boken av Max Söderpalm

Hur du säljer mer och ökar vinsten med hjälp av Artificiell Intelligens förklarar Max i sin nya bok som släpps i mitten av oktober.

Boken är skriven för alla icke-it intresserade som har hört talas om AI men ännu inte förstått hur det kan hjälpa dig att göra fler affärer.

Just nu kan du förhandsboka ditt exemplar med 100 kr rabatt. Då är du garanterad ett exemplar ur vår begränsade (500 ex) förstaupplaga.

Din bok blir då både numrerad och signerad av författaren. Gäller så långt upplagan räcker.

All info och förhandsbokning HÄR

Välkommen på VIP-webinar

När Sälja Hemifrån 2 släpptes höll Max ett releasewebinar för sina VIP-kunder.

Temat var framtiden. Hur vi ska göra nu för att lyckas med återhämtning i sommar och med försäljningen i höst. Med massor av energi gav Max en mycket uppskattad föreläsning.

Nu kan du också lyssna på den. När du gör det blir du automatiskt uppsatt på VIP-listan inför kommande webinar.

Missa inte chansen att få ovärderlig information inför hösten.

Lyssna på VIP-webinaret här

Boken som gör dig rik

Välkommen till Soderpalm Publishing. En av våra största bästsäljare är Den rikaste mannen i Babylon.

Den rikaste mannen i Babylon är en tidlös klassiker, älskad av miljoner läsare. Den innehåller nyckeln till allt du vill åstadkomma. Det är boken som avslöjar hur man blir förmögen.
Mer än 2 miljoner läsare har blivit hjälpta av de berömda Babyloniska liknelserna, som är något av det mest inspirerande som skrivits om driftighet, ekonomisk planering och hur man blir rik.
Fascinerande, lättlästa och matnyttiga berättelser guidar dig till framgång.
Den rikaste mannen i Babylon avslöjar hur du tjänar pengar, behåller dem och får dem att arbeta för dig.
Läs den och rekommendera till alla du tycker om!

 

Lär dig sälja via skärmen

Det är nya tider nu. Den gamla tidens möten och konferenser ersätts mer och mer av webbmöten. Via Zoom, Skype, Teams och Webinar. Det innebär att du behöver behärska hur man gör både rent tekniskt och säljmässigt för att kunna sälja via skärmen.

Max har läst in ljudboken Sälja Hemifrån 2 – hur du lyckas 100 % med Zoom, Skype, Teams och webinar. Ladda ned och börja lyssna direkt. Nu till introduktionsrabatt, hela 88 %.

Ladda ned Sälja Hemifrån 2

 

 

 

 

Prenumerera på Monday Morning Letter och få en gratis ljudbok

Visste du att Max Söderpalm´s nyhetsbrev Monday Morning Letter nu kommer som inspirationsvideo varje vecka? Mer än 30 000 läsare följer brevet. Gör det du också!

Just nu får du ljudboken Sälja Hemifrån som välkomstpresent.

Här anmäler du dig

 

 

 

 

Har du läst Max´s bok Passiv inkomst? Ja tack?

För alla som vill lyckas inom nätverksmarknadsföring finns Max Söderpalm´s bok Passiv Inkomst? Ja tack! Det spelar ingen roll om du lär dig från början eller är erfaren. Det här är en bok som hjälper dig att lyckas, precis som alla titlar på Soderpalm Publishing.

HÄR HITTAR DU MER INFO OCH KAN BESTÄLLA

 

 

 

10 års jubileum för 30 sätt att göra affär – med 10 extra avslut

För att fira att vår första och mest lästa titel 30 sätt att göra affär, Max bok om hur du blir bästa avslutaren, fyller 10 år släpps den nu i en Jubileums- upplaga med 10 extra avslut.

Du får alltså 40 avslutstips istället för 30, för att öka din försäljning dramatiskt. Det finns fortfarande några ex kvar av den begränsade (300 ex) och numrerade första tryckningen.

BESTÄLL HÄR

GDPR – Läs vår uppdaterade integritetspolicy

Välkommen till Soderpalm Publishing. I samband med införandet av GDPR har vi uppdaterat vår integritetspolicy. Intresserad av att veta mer? Läs här

Vad vill du bli bättre på? Vad vill du förändra?

Max Ny YESVälkommen till Soderpalm Publishing. Vi är ett förlag som ger ut böcker och ljudböcker om ledarskap, försäljning, framgång och personlig utveckling. I vår katalog hittar du böcker som hjälper dig direkt.

Inget flum, istället konkreta råd av Sveriges och Världens bästa rådgivare inom olika områden. Alla våra utgivningar är lättlästa och lättförståeliga. För att du ska kunna ta till dig författarnas budskap och sätta igen direkt.

Allt för att du ska få hjälp med det som du vill på enklaste sätt och leda till den förändring som du vill ha. Många av våra utgivningar har blivit bästsäljare och hjälpt tusentals människor att lyckas inom affärer och andra områden i livet.

I vår webbshop hittar du hela vår katalog.

Välkommen till Soderpalm publishing!

Share