Bli en bättre ledare och chef – en praktisk handbok för dig som utveckla ditt ledarskap

299 kr inkl. moms

Artikelnr: 978-91-87093-33-3 Kategori: Etikett:
Share

Beskrivning

Author: Thomas Lundqvist

ISBN: 978-91-87093-33-3

Utveckla ditt ledarskap!

Få alla medarbetare att dra åt samma håll, ta del av välbeprövade metoder och säkerställ att ditt ledarskap förändras till det bättre. Läs Thomas Lundqvists senaste bok idag!

Med hjälp av vetenskapliga fakta, konkreta verktyg, beprövade metoder och insikter om hur människan fungerar får du i “Bli en bättre ledare och chef ” kunskaper som kan utveckla ditt ledarskap – för alltid.

Boken innehåller nästan allt du behöver veta om ledarskap. Den vänder sig både till dig som är informell eller formell chef och ledare. Den tar också upp frågan om varför det är så svårt att bli chef över tidigare kollegor, förklaringen till detta kommer nog att ge dig en tankeställare.

Boken är skriven för att ge dig inspiration och helt nya verktyg som kommer att underlätta ditt framtida ledarskap. Boken varvar teoretiska och praktiska avsnitt samt avslutas med ett stort antal övningar och metoder för att bland annat höja delaktigheten på arbetsplatsen.

Thomas är en av Sveriges bästa föreläsare och utbildare inom ledarskap. Han har nominerats till Årets Chef två år i rad för sitt arbete som vd på Junibacken i Stockholm.

Dom senaste åren har han bland annat skrivit böckerna Biologisk Försäljning och Biologisk Rekrytering och nu senast även Bli en aktiv ledare. Han är också känd som en av författarna till JA-böckerna.