Framgång lämnar spår

299 kr inkl. moms

Slut i lager

Kategori: Etikett:
Share

Beskrivning

Author: Magnus Helgesson

ISBN:

Vilka avgörande faktorer är det som gör dig framgångsrik?

Lär dig att uppfylla dina mål – av rätt anledning. Grundaren av Harrys pubar, Magnus Helgesson, hade vid 21 års ålder uppfyllt sitt mål att bli miljonär, och var olyckligare än någonsin.

I den här boken ger han sig ut på jakt efter framgång som lämnat spår, för dig att ta efter.

I Framgång lämnar spår ger Magnus dig tillgång till rätt verktyg för att lyckas och dessutom svaret på frågan vilka avgörande faktorer som leder till framgång.

Vad kan vi t ex lära av Tony Robbins, Stefan Edberg och Bruce Dickenson? Och många andra framgångsrika människor.

Så sätt upp ditt mål, besvara frågan varför det ska uppfyllas, samla mod och ta sedan första steget mot ett nytt liv. Precis som så många andra lyckats med tidigare i historien, och som du nu kan ta efter.

Visste du att det fanns ett speciellt alfabet för den som vill bli framgångsrik?

Har du tänkt på hur viktigt det egentligen är att ta vara på den tid du får varje dag?

Upptäck kraften i att se hur andra framgångsrika människor har gjort och vad du kan lära dig av det.

För att nå dina mål måste du ha ordning på hälsan, kunna fokusera och ha rätt verktyg. Om du alltid är beredd på att göra exakt det som krävs för att lyckas, och aldrig ger upp är det enbart en tidsfråga innan du uppnår målet. Det är det som skiljer vinnare från förlorare.

Magnus Helgesson är mannen som fick en idé om att starta en pub, gjorde det och skapade ett imperium med 700 miljoner i omsättning.

Han är en av fyra initiativtagare till Sweden Business Mastery, ett koncept framtaget av Sveriges mest erfarna och respekterade experter inom de kritiska områden du måste behärska för att nå framgång.

Boken ingår i Sweden Business Mastery Bokpaket.