Gold Calling – bli en mästare på telefonförsäljning, uppföljning och mötesbokning

299 kr inkl. moms

Kategori: Etikett:
Share

Beskrivning

Author: Bruce King

ISBN:

GOLD CALLING – Bli en mästare på telefonförsäljning, uppföljning och mötesBokning är den enda bok du behöver för att kunna bli framgångsrik i ditt säljande per telefon!

Det är bara att inse faktum. Vill du ha fler kunder måste du våga lyfta luren. Inte nog med det, du måste säga rätt saker också. Men många tvekar inför att ringa och är negativt inställda till kalla samtal.

Bruce King är bäst i världen på att lära säljare att ringa. I Gold Calling ger han dig nya förslag och helt unika metoder som för alltid kommer att förändra din attityd till att ringa kallt. Det kommer att göra dig mycket framgångsrik på ditt företag.

Med bokens beprövade tekniker och rätta tankegångar ringer du nämligen bara guldsamtal. Och ångestladdad Cold Calling förvandlas snabbt till extremt lönande GOLD CALLING!

”Det jag gillar med Gold Calling är att den är extremt konkret. Det gör att du lätt kommer igång med Gold Calling direkt!”
Thomas Lundqvist, författare till Biologisk Försäljning och Bli en bättre ledare och chef

Förutom att han själv är en ytterst skicklig säljare så har Bruce King dessutom coachat andra i över 30 år, bland annat inom några av världens mest framgångs- rika företag.

Samtidigt har han byggt upp flera affärsrörelser med egna, mycket framgångsrika säljteam.