JA! 2010 – Sveriges främsta säljinspiratörer om positivt tänkande

79 kr inkl. moms

Share

Beskrivning

Author: Antologi. Max Söderpalm, Annika R Malmberg, Thomas Lundqvist, Pelle Mårtenson, Per Lange, Anders Karlsson, Ola Wallström, Tomas Lydahl

ISBN: 978-91-86077-26-6

Lågkonjunkturen ger sig. Nu är det dags att lägga bort alla negativa tankar och i stället fokusera på JA. Hämta den inspiration du behöver genom att läsa boken JA! 2010.

Du har förmodligen hört det förut. Hur viktigt det är att tänka positivt för att lyckas med det du vill göra. Kanske har du hört det så många gånger att orden mist sin kraft?

Då har du chansen nu. Den här boken innehåller nämligen ren, positiv energi. En hel bok skriven för att hjälpa dig att alltid komma ihåg kraften i ordet JA.

Författarna är Sveriges främsta säljinspiratörer, med stor vana att coacha människor som vill lyckas. Följer du råden och låter dig inspireras har du alla möjligheter att lyckas ännu bättre på jobbet, privat och i hela livet.

Förordet är skrivet av USA:s bästa säljcoach Jeffrey Gitomer.

JA! 2010 är den perfekta presenten till personalen, ledningsgruppen, kunderna och leverantörerna.

För att ytterligare stärka den positiva känslan skänker vi 15 kr per såld bok till ActionAid, för att hjälpa fattiga kvinnor och flickor.