JA! Boken som gör dig glad

199 kr inkl. moms

JA! Boken som gör dig glad

Skriven av Max Söderpalm, Magnus Helgesson, Bruce King, Nina Jansdotter, Lili Öst, Pelle Johansson, Henrik Pettersson, Karin Klerfelt, Stefan Sebö, Peter Jumrukovski, Joakim Wiedesheim och Tobias Valdebenito

Vid beställning av mer än 10 ex, mejla din beställning till order@soderpalm.se

2 olika sätt att beställa upp till 10 ex:

Om du vill betala med kort: Lägg boken i din varukorg och gå till kassan.

Om du vill betala med Swish:
123 620 2675 (lägg till 29 kr för frimärket), mejla sedan din adress till order@soderpalm.se

Kategori:
Share

Beskrivning

JA! Boken som gör dig glad

Skriven av Max Söderpalm, Magnus Helgesson, Bruce King, Nina Jansdotter, Lili Öst, Pelle Johansson, Henrik Pettersson, Karin Klerfelt, Stefan Sebö, Peter Jumrukovski, Joakim Wiedesheim och Tobias Valdebenito

När var du riktigt glad senast?

Alla är vi olika. Därför blir vi glada av olika saker och på olika sätt.

När konstiga saker händer, som det har gjort i hela världen den senaste tiden, kan vi behöva hjälp med att hitta ny positiv kraft och inspiration för att få upp mungiporna igen.

Därför bestämde vi oss för att låta tolv fantastiska inspiratörer, författare och entreprenörer ge sin syn på vad som gör människor glada. Dessutom får du konkreta tips för hur du kan göra själv. Om du låter dig inspireras av deras texter har du alla möjligheter att skapa ännu mer glädje i ditt liv.

Precis som i våra tidigare JA-böcker skänker vi 15 kr per såld bok till en god sak. Vi stöder Sparc Future den här gången och deras insamling till hjärnforskningen för att hitta ett botemedel till sjukdomen ALS. Det gör oss glada.

Boken är skriven som den perfekta motvikten till hur världen ser ut just nu. Det behövs 100 % positiv information eftersom många är oroliga. Här i den fjärde JA-boken får du det.

Välj mellan att läsa ett kapitel i taget eller hela boken på en gång. Fundera också på vilka av författarnas goda råd som passar dig bäst att följa.

JA! Boken som gör dig glad är den fjärde boken i JA-serien. Alla böckerna har samma syfte, att hjälpa dig att få inspiration och bra idéer. Det har tidigare handlat om att få en positiv inställning, att ha kul på jobbet och om att bli lycklig.

Vill du läsa alla fyra? Följ länken och beställ vårt JA-paket så får du de första 3 titlarna i en box.

Boken är den perfekta julklappen i en tid när vi alla behöver 100 % positiva nyheter. Ge den till alla på jobbet, den där kompisen som du vill pigga upp lite extra eller till dig själv.

Om du beställer nu så får du dina böcker ur vår numrerade första upplaga.

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”JA! Boken som gör dig glad”

Du kanske också gillar …