JA! Sveriges främsta inspiratörer om att säga JA till livet

199 kr inkl. moms

JA! Böckerna – En samlarbox med tre böcker som ger dig alla verktyg du behöver för att säga JA till livet! 
Denna samlarbox är utgiven i en begränsad och numrerad upplaga. Priset är mycket fördelaktigt.
Kategori:
Share

Beskrivning


Författare: Max Söderpalm, Bruce King, Thomas Lundqvist, Lili Öst, Kjell Enhager, Annika Malmberg, Ola Wallström, Magnus Helgesson, Theresé Albrechtson, Tomas Lydahl, Jeffrey Gitomer mfl.

JA! Böckerna – En samlarbox med tre böcker som ger dig alla verktyg du behöver för att säga JA till livet! 

Den innehåller böckerna:

– JA! om positivt tänkande

– JA! om hur du får kul på jobbet

– JA! om hur du blir lycklig

Denna samlarbox är utgiven i en begränsad och numrerad upplaga. Priset är mycket fördelaktigt.

JA-BÖCKERNA

 

Om JA! Kul på jobbet:Har du tänkt på hur viktigt det är att ha kul på jobbet? För där tillbringar du en stor del av ditt liv. Dessutom – har du kul på jobbet så påverkar det resten av livet också.Den här boken är skriven av tolv av Sveriges och världens främsta inspiratörer. De har alla fantastiskt roligt på jobbet och vill gärna berätta hur de gör. Om du låter dig inspireras av vad de skriver har du alla möjligheter att få riktigt kul på jobbet och, som en effekt av det, ett härligt liv.

Om JA! Hur du blir lycklig: Alla är vi olika. Därför blir vi lyckliga av olika saker. För någon finns lyckan i kärleken till en hund, För någon annan handlar lyckan om att förverkliga sina drömmar. För en tredje är lycka att svara JAAA på en fråga som kan förändra hela livet.

Om JA! Om positivt tänkande: Du har förmodligen hört det förut. Hur viktigt det är att tänka positivt för att lyckas med det du vill göra. Kanske har du hört det så många gånger att orden mist sin kraft? Då har du chansen nu. Den här boken innehåller nämligen ren, positiv energi. En hel bok skriven för att hjälpa dig att alltid komma ihåg kraften i ordet JA.

 

Tre böcker som tillsammans hjälper dig att säga JA till livet!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”JA! Sveriges främsta inspiratörer om att säga JA till livet”