Morgonpigg : hur framgångsrika människor börjar sin dag

199 kr inkl. moms

Morgonpigg : hur framgångsrika människor börjar sin dag. Peter Jumrukovski har intervjuat framgångsrika människor om hur deras dagar startar.

”Detta är ingen bok, det är en skattkarta till en nedgrävd kista. Som när du öppnar den genom att ta action kommer du nå dina drömmars mål.”– Magnus Helgesson, grundare av restaurangkedjan Harrys

Kategori:
Share

Beskrivning

Morgonpigg : hur framgångsrika människor börjar sin dag

Författare: Peter Jumrukovski

Morgonstund har guld i mund –  är ett välkänt talesätt. Som du förmodligen rynkat på näsan åt när väckarklockan skrällt och sängvärmen lockat. Men gamla ordspråk har oftast rätt! Genom att stiga upp lite tidigare på morgonen får du ut mycket mer av din dag. Och i längden ett bättre, lyckligare och mer tillfredsställande liv.

I den här boken möter Peter Jumrukovski ett hundratal framgångsrika människor inom olika områden. Alltifrån världsmästare till berömda affärsmän och Hollywoodkändisar. Och alla har de en sak gemensamt: de har valt att starta sin dag tidigt, på ett sätt som passar just dem.

Morgonpigg : hur framgångsrika människor börjar sin dag är fylld av inspirerande tips och idéer. Om hur även du kan ta tillvara den där härliga extratiden på morgonen och starta dagen på ett positivt sätt. Börja med att ta rygg på de som redan har ett vinnande koncept och hitta din egen vinnarmorgon på vägen!

”Detta är ingen bok, det är en skattkarta till en nedgrävd kista. Som när du öppnar den genom att ta action kommer du nå dina drömmars mål.”– Magnus Helgesson, grundare av restaurangkedjan Harrys

Om Peter:

PETER JUMRUKOVSKI har vigt sitt liv åt att studera framgång och dela med sig av det han lärt sig till omvärlden. Hans stora, feta och läskiga mål är att hjälpa 10 miljoner människor på 10 år att våga gå efter just sina drömmar. Det gör han genom att föreläsa, skriva och intervjua så många av de mest framgångsrika människorna i världen han bara kan.

Genom att använda sig av verktygen Peter tagit till sig under åren har han lyckats vinna ett VM-brons (Shotokan) och åtta SM-guld i karate. Han har skrivit fyra böcker, startat en podcast och rest över hela världen. Dessutom har han blivit en av landets bästa säljare.

När du läser detta sitter han troligtvis någonstans i världen. Och diskuterar framgångsfaktorer öga mot öga med en världsmästare, miljardär eller astronaut.

Läs också Peters kapitel i JA! Boken som gör dig glad

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Morgonpigg : hur framgångsrika människor börjar sin dag”

Du kanske också gillar …