Psychoselling – Fördubbla din försäljning på 8 veckor

249 kr inkl. moms

Artikelnr: 978-91-87093-23-4 Kategori: Etikett:
Share

Beskrivning

PSYCHOSELLING – fördubbla din försäljning på 8 veckor

Författare: Bruce King med förord av Max Söderpalm

ISBN: 978-91-87093-23-4

PSYCHOSELLING – fördubbla din försäljning på 8 veckor är den ultimata klassikern för alla säljare. Bruce King ger dig enkla och kraftfulla tekniker för att hitta perfekta kunder, bemöta svåra invändningar och få ordern. Men det som verkligen gör den här boken unik är de hemliga kunskaperna om psykodynamisk pro- grammering – ett raketbränsle som kraftigt ökar effekten av det du lär dig, hjälper dig att klara tuffa utmaningar och blir din väg till att fördubbla din försäljning på mycket kort tid. Du kommer att tjäna massor av pengar och du kommer att ha fantastiskt roligt på jobbet!

Bruce Kings klassiska bästsäljare i en nyöversatt nyutgivning med massor av bonusmaterial och nyskrivna förord av både Max Söderpalm och Bruce själv.

Så här säger en svensk stjärnsäljare om Psychoselling – fördubbla din försäljning på 8 veckor:

”Jag lyssnade på en föreläsning av Bruce King för cirka 20 år sedan. Det blev början på en resa där boken bildade en grund för mitt sätt att arbeta. Jag har läst mer än 100 böcker under årens lopp, men Psychoselling har haft absolut störst påverkan på mina resultat. Ska du bara läsa en bok så är det Psycho- selling. Den har givit mig en genomsnittlig månadsinkomst på mer än 100 000 kronor under 24 års tid. Hur mycket kan den ge dig?”
Göran Karlsson, en av Sveriges högst presterande säljare av försäkringar och finansiella tjänster, Skandia.

Förordet till boken är skrivet av Max Söderpalm, som när han upptäckte att bokens principer fungerade valde att följa dem till punkt och pricka. Det gjorde att han la grunden till sin framgångsrika karriär som stjärnsäljare, säljcoach och författare.

Upptäck också Bruce King – Fyra böcker som kan dubbla din försäljning

Mer om Psychoselling på IZONEN-bloggen

Du kanske också gillar …