AI och Försäljning – Ljudbok och E-bok

299 kr inkl. moms

Kategori:
Share

Beskrivning

OBS! BEGRÄNSAT FÖRHANDSERBJUDANDE GÄLLER TILL 16/10:

Du får höra den FÖRST! Leverans sker via mejl senast den 17/10 med länk där du laddar ner direkt till din dator/platta/mobil.

Digitalt paket med ljudboken och eboken till AI och Försäljning + bonusmaterial

Max Söderpalm har själv talat in ljudboken till AI och Försäljning. Här får du både den och E-boken direkt att ladda ned. Dessutom får du som bonus e-böckerna till Max s3 och 74 % av alla säljare suger som bonus.

Hur drar man som företagare och säljare bäst nytta av den exploderande utvecklingen inom AI? Även om man är totalt ointresserad av teknik?

Visste du att en säljare i genomsnitt lägger nästan 65 % av sin arbetstid på administration? Och hur mycket ert företag skulle vinna på att minska den siffran?

Den här boken är en av de första som skrivs om AI och Försäljning. Max Söderpalm fokuserar i sin 12:e bok på att förklara hur ni på ett enkelt sätt skulle kunna sälja mer och öka vinsten genom att öppna ögonen och börja tänka AI på jobbet.

Dessutom får du konkreta råd, handfasta tips och en handlings- plan till hur du kan gå tillväga för att lyckas med AI i ert företag.

Boken är skriven till alla företagare, chefer, affärsmän och affärskvinnor som vill framåt och göra fler goda affärer. Alla har nytta av AI och Försäljning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”AI och Försäljning – Ljudbok och E-bok”