max s3 – din framgångsformel som ökar försäljningen snabbt

299 kr inkl. moms

Kategori: Etikett:
Share

Beskrivning

Author: Max Söderpalm

ISBN:

Vill du ha en framgångsformel som kan göra dig till branschens bästa säljare? En formel som alltid fungerar?

Vad skulle det innebära för dig om du fick reda på exakt vad du behöver göra för att lyckas? Och fick hjälp att träna på just det du behöver göra?

Max Söderpalm är tillbaka med sin nya bok om försäljning. I max S3 får enkelt och konkret nycklarna till hur du kan maximera kraften från dom tre S:en och snabbt öka din försäljning.

Genom bokens övningar skapar du din egen plan för att lyckas bättre i säljsamtalet, vända kunden från nej till JA och att alltid få bra säljdagar.

Det som du borde våga säga och fråga när du pratar med kunder kommer bli självklarheter. Känslan av att du inte litar på din egen förmåga kommer omvandlas till att du istället utstrålar självsäkerhet.

Genom att använda kraften i max S3 kommer du få dina kunder att känna att det mest logiska svaret är JA!

Du får träffa tre stjärnsäljare och lära dig hur dom gör för att alltid ligga i topp.

Hur kunde Jenny bli firmans bästa säljare? Hur kunde Hilda ta affären trots att hon låg 500% högre än konkurrenterna i pris? Varför gjorde Henrik något unikt och började öka försäljningen direkt?

Och hur kan det komma sig att din marknad egentligen är en motorväg fylld med guldpengar som du borde köra på ett helt nytt sätt?

I max S3 får du på ett lättläst och roligt sätt konkreta verktyg och fraser att använda direkt. Och ett helt nytt sätt att se på ditt jobb.

Max Söderpalm är företagsledare, stjärnsäljare och en flitigt anlitad föreläsare. Detta är hans nionde bok om försäljning och framgång. Hans tidigare böcker, t ex 30 sätt att göra affär, Det är i backarna man rycker, Den rätta gnistan, Tvärtom och Våga sälja hälsa har sålt i mer än 100 000 ex.

Max är en av fyra initiativtagare till Sweden Business Mastery, ett koncept framtaget av Sveriges mest erfarna och respekterade experter inom de kritiska områden du måste bemästra för att nå framgång.

Boken finns även som ljudbok.

Beställ också den kompletterande CD´n Säljspeed för stjärnsäljaren.