Från Biskopsgården till Stureplan

(1 kundrecension)

249 kr inkl. moms

Äntligen! Här får du Pelle Johanssons egen berättelse om sin väg från övertidsarbetande elektriker till framgångsrik investerare på Stureplan.

Han ger dig också sina 16 bästa tips för att bli en framgångsrik ledare.

Boken är den perfekta gåvan till alla som vill bryta sina mönster och starta sin nya väg till sin personliga framgång.

Ditt pris endast 249 kr, ord pris 299 kr.

 

Kategorier: ,
Share

Beskrivning

Från Biskopsgården till Stureplan – 16 konkreta råd till dig som vill bli framgångsrik som ledare

Äntligen! Här får du Pelle Johanssons egen berättelse om sin väg från övertidsarbetande elektriker till framgångsrik investerare på Stureplan.

En berättelse om hur det är att göra det omöjliga möjligt. Att göra en klassresa från arbetarhem med 2-årigt gymnasium till ett leda företag med flera 100 anställda. Som genom ett gott ledarskap tagit bolag som gått dåligt i decennier till framgånsgrika lönsamma bolag.

Boken handlar lika mycket om den personliga resan som format den Pelle är idag som den handlar om hur man kan leda team och sig själv till framgång. Boken ger 16 konkreta tips för den som är 15 år och tycker att livet suger, att man är en loser, misslyckad och att man inte har en chans för att man kanske är dålig i skolan, tappat motivationen.

Men boken är också till den som är 28 och undrar ”is this it?” och tänker att man förmodligen inte kan ta sig ur den livssituation man befinner sig i. Allt känns motigt. Man har inga pengar. Utbildningen man gick för 10 år sedan suger och är inget värd.

Den som är över 40 får också en behållning av boken. Det är aldrig för sent. Det finns tips för att hitta motivation. Man får inspiration. Man får en känsla av jäklar anamma.

Din personlige tränare i framgång

Från Biskopsgården till Stureplan är först och främst tänkt som mental träning och skall ses som en personlig tränare oavsett ålder. Pelle som är personlig tränare inom fysisk träning har tagit det ett steg längre och istället för att träna dina benmuskler tränar han dina tankar, hur du kan styra ditt eget öde och hur du kan ta dig dit du vill. Oavsett vilken ålder du har.

Köp gärna fler till dina tonårsbarn, din ledningsgrupp eller dina medarbetare.

Eller varför inte till dina kunder som en gåva som de kommer uppskatta.

Pelle har tidigare skrivit slutordet till Max Söderpalm´s bok AI och försäljning 

 

1 recension av Från Biskopsgården till Stureplan

  1. Marie Lundgren (verifierad ägare)

    En bok för dig som är intresserad av personlig utveckling samt självledarskap och den ger tips för framgångsrikt företagande. Författaren skriver personligt och inspirerande hur det är möjligt att ta makten över sitt eget liv och hur man kan tänka och göra för att lyckas mot alla odds. Rekommenderas varmt.

Lägg till en recension

Du kanske också gillar …