Följ Max blogg soderpalm.nu

Följ Max blogg soderpalm.nu. Vill du ha säljpepp varje dag? 

Där hittar du allt som händer runt Max, hans och förlagets övriga böcker, iZONEN och NGager.

Där delas också allt som skrivs om hans böcker och ljudböcker. Dessutom hittar du alla media om Max.

Vet du vad som är bäst? Den uppdateras ofta. Så häng med! Du får allt du behöver för att peppa dig själv till framgång och ökad försäljning.

Till soderpalm.nu

Så här inleder Max bloggen:

Hej!

Det är jag som är Max. Jag skulle vilja hälsa dig välkommen till min värld. Vet du hur den ser ut? Det är en värld där det alltid är möjligt att saker ska gå bättre och att försäljningen och framgången ska öka.

Som tack för att du läser detta vill jag direkt ge dig en välkomstpresent. Du kan helt gratis ladda ned min ljudbok Sälja Hemifrån. Det är en present som om du använder den rätt kan hjälpa dig till framgång.

Lyssna på den så snart du kan. Jag lovar dig en inspirerande stund med 100 % positiv information. När du följer länken får du ett mejl från mig med nedladdningslänken. (Om du inte hittar det, kolla i din skräpmejl).

Jag vet inte hur din värld ser ut just nu, kanske är den helt upp och ner, eller så är det hyfsat ok. Det pågår mycket konstigt i världen och i Sverige. Det enda man kan veta med säkerhet är att det kommer bli bättre om ett tag och att ta vara på den här tiden….

Läs mer på bloggen!

Till soderpalm.nu

Share